607 971 666

TALLERS PRESENCIALS ONLINE:

DIVULGACIÓ, RESIDUS, PESCA I CIENTÍFICS SOBRE EL MAR

Vols mostrar els projectes científics amb els que treballem? Vols parlar de residus i pesca, de CormarinsGorgonies, peixos o especies?
Et portem els nostres tallers interactius juntament amb la guia pedagògica i online a escoles i al carrer en festes de medi ambient.

La diputació us subvenciona part dels tallers a través dels programes Del Mar als Cims i Tallers Ambientals.

TALLERS / INSTAL·LACIÓ INTERACTIVA

 Activitat educativa i lúdica sobre la pesca marítima. En concret, sobre la necessitat de pescar de forma sostenible i, així, es tracten el diversos tipus de pesca a Catalunya, les principals espècies de peix i marisc que es comercialitzen, les talles mínimes per no afectar el recurs pesquer i la necessitat de prevenció i gestió de residus a la mar. 

Els tallers estan adreçats tant als públics familiars com escolars i grups que visitin confraries, museus, clubs nàutics, etc. També és una activitat idònia per a festes i celebracions. 

Descarrega't el flyer dels Tallers

VisualitzaDescarrega

XERRADES / LA COPA MENSTRUAL

Taller sobre els beneficis de la copa menstrual. Parlem sobre residus d’un sol ús. De com podem millorar de forma notable i immediata la sostenibilitat del nostre planeta amb les dues R’s. Reutilitzant i reduint, parlem de la repercussió econòmica i d’estalvi que suposa l’ús de la copa i de com d’higiènica i saludable pot resultar. Una xerrada adaptada a totes les edats que ens fa compartir i reflexionar. Recomanada per persones a partir de 12 anys.

Durada: 1h

Descarrega't el PDF de la Xerrada per més informació

VisualitzaDescarrega

Contacte

_