607 971 666

ESPECTACLES

Salva Mars Cirkus

Salva Mars Cirkus és un espectacle familiar que mostra la vida en el mar i les seves amenaces en clau còmica, teatre gestual, imaginació i surrealisme.

Amb una espectacular carpa de circ marí com a escenografia i acompanyat per una banda sonora original de música clàssica.

Una parella de pallasos que fan pensar de forma divertida en els problemes generats al mar pels plàstics, la industrialització i el canvi climàtic.

 

Producció: Empordà Mar.
Creació i direcció: Gilbert Bosch.
Intèrprets: Salva Manera i Momo.
Durada: 50 minuts.
Apte per tots els públics.

Pescaplàstiks

Pescaplàstiks és un espectacle de clown i malabars, on es mostra la importancia dels residus al mar i la sobrepesca en clau de clown.

Un espectacle per a públic familiar amb els números clàssics dels pallassos i el circ.

Per acabar empoderant al públic com a agent de l’autoritat Pescaplàstika, capaços d’interceptar qualsevol element incontrolat.

Producció: Empordà Mar.
Creació i direcció: Salvador Manera. 
Intèrprets: Salvador Manera i Momo.
Durada: 50 min.
Apte per a tots els públics.

Ventvingut@
a la consulta 3.0

Una comèdia sobre les teràpies alternatives i Freud. La recerca del poder i la felicitat a través de diferents teràpies alternatives fins a descobrir la seva vocació com a terapeuta i cercador de consciència. Un retrat del consum espiritual de la disconformitat vers l’acceptació de la vida fins a arribar al fluir autèntic. 

Creació i direcció: Txe Arana i Salva Manera. 
Guió: Mercè Pascual.
Intèrprets: 
Jordi Porteries i Salva Manera. 
Durada: 50 min. 
Comèdia per a tots els públics.
Teatre i Sala.

Contacte

_